Måndag igen!!!!

Min lille Edde spanar efter sina tjejer på skolan.

Umderbart att kika upp när man vaknar och se sin lille gopojk komma in genom dörren. Trodde han hade feber men som tur är har den gett sig verkar det som. Men han får en ensamhemmadag med pappa ändå. Nu har alla ungar kommit för en härlig vecka tillsammans. Får se vad den har att bjuda på. Funderar på bilutställning i Ö-vik till helgen och kanske premiärgrilla.

Idag blir det kaffebesök på Folkan med min lille gubbe, sen lunch på Kärnan då dom har invigning idag. Ikväll Ungdomscafé på Folkan och eller infomöte på UmeBrå. Får se vad man hinner med.

Inget bra väder idag så då får det passa med lite inomhusaktiviteter och kanske, men bara kanske en liten stund i min jättelika trädgård. Bör krattas och ingen annan verka vilja göra det åt mig:( Sen har jag, hör och häpna, köpt massa frön. Ska ta med min lille Eddeboy och gräva ner dom där bak på plantagen våran. Kanske det växer upp något.. Hmmm, undrar bara hur jag ska se va som är ogräs;)

Ha en fin dag..

Cruis on… //BP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.