SWAP MEET

På Big Family Meet Umestan/Vildmannen den 23 Maj 11-16.

Rensa dina garage på allt från dina gamla bilar, motorcyklar, mopeder eller annat skrot du tycker passa in på träffen.

Big Family Cruisers bjuder dig på försäljningsplatsen och kan även ordna bord åt dig om inte skuffen rymmer allt. Har du en gammal bil eller annat roligt (Entusiast) passa på att sälja den också.

Kom i tid. Träffen öppnar 11,00. Insläpp för säljare och utställare öppet från 10,00.
Frågor, ring Mats på 070-5744067 eller Jonny 070-2568273

4 kommentarer

 1. Pia Maaninka

  Hej BP..

  En undran… Ang kvällen på Droskan den 23 maj, hur har du tänkt att bila ska köra och parkera??? Kommer det att vara avgifts fri parkering utanför Droskan, samt nere vid vägen??

  Tacksam för svar…

 2. Daniel

  Hejsan.. Såg just detta och vet sen tidigare att det ska vara en liknande grej på nolia samma dag. Dock slutar den redan 14.. Alltså lite tidigare på dagen. Men känns ändå lite dumt att lägga på samma dag när det ändå händer så lite inom fordonshobbyn här i stan. Tror det är UVS som arrangerar nere på Nolia.

 3. Big Papa

  Du har så rätt daniel. Men Big Family Meet är i första hand en Bil & MC och entusiastfordonsutställning som vi alltid kör i samband med kulturnatta om möjligt.

  Vi öppnar bara för möjligheten att samtidigt sälja lite gammalt från garagen då dom lika är hos oss. Allt blir bara bättre och trevligare, både för besökare och utställare.

  Vi hade gärna sett ett samarbete med Nolia på något sätt vilket vi också deklarerat tidigare år till dom. Vi är öppna för samarbete kommande år.

  Men i vilket fall tror jag inte vi konkurerar med varandra utan kompliterar umebornas intresse och utbud denna dag ist.

  Hoppas du m.fl besöker både oss och Nolias utbud på nostalgi, krom, vinkeljärn och pysande tvåtaktare.

  Tack för din kommentar, jag tar den med till mina kamrater. //BP

 4. BP

  Köra & parkera?? Följ anvisningarna från vägvakterna in till Droskan så löser det sig nog.

  Denna kväll anordnas en fest för motorfolket och umeborna till tonerna av Robbans rock-a-Billy cirkus inne på Droskan. Ett samarbete med Big Family Cruisers med anl av vår Bil & MC Utställning samma dag.

  I samband med detta vill vi se en massa entusiastfordon utanför festplatsen som är för beskådning med anl av Kulturnatta. En utställning för er som inte hinner se dagens Big Family Meet på Umestan/Vildmannen.

  Välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.