Snoppförlängare eller?

I 56 år har Corvette av många ansetts som USA:s främsta sportbil. Först nu är jag sugen på en. Fast den behöver inte vara gul, hellre då rosa;)

Alla mina polare ville ha en på -80talet, men inte jag. -90talet, samma sak, men inte jag? Men nu 30 år senare börjar den på kännas lockande. Skulle va kul att äga en eller iaf få göra en ordentlig testkörning och se om den uppfyller sin myt om den perfekta sportbilen.

1953 då första Corvetten rullade ut på vägarna satt det en sexa i den och fanns bara i cab version, hmm, om det nu skulle göra ngt;) 1955 kom första Corvetten med V8.

Corvette är väl en av få bilar som fortfarnade nästan 60 år senare ser ut som den gjorde från begynnelsen. Den har ständigt ändrats och utvecklats, men Corvette har alltid sett ut som Corvette. Snoppförlängare eller sportbil? Hmmm, får se om man bjuds på en provtur eller vinner på Lotto;)

Cruis on…. //Big Papa

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.