Snö som jag hatar

Tror ni det vart bättre då jag kom ut på parkeringen?

Alltså, runt 60cm nysnö täckte backen. Grannens bil va helt borta, och utanför mitt fonster låg en driva upp över nästan halva fönstret. Kan inte minnas att det fallit så mycket på hundra år…. Men tur vi är i Norrland för alla tog det med lugn. I skåne hade väl harta vart döa och ihjälfrusna och hemvärnet utkallade. Här märktes inte mycket till oro tycker jag. Var sak har sin tid som vi säger…. Bara å håll sig inne då och dyk te Paradisasken och Tobleronen å se ny filmerna;)

En härlig gårdag trots mycket snö och massa, verkligen massa ungar inne hos oss. Inte bara jag har haft det skönt utan även ungarna. Haft minst tå extrabarn varje natt och än fler på dagarna. Mycket skinka och julgodis har det gått, men va f..n det va ju jul och nu är den äntligen över!

Idag åkte barnen till mamma:( Tyst tyst i huset. 🙁 Saknar er!!!!

God natt om några timmar.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.