Wheels Nationals Winter 11-12Feb -2010

Så, då börjar man va tillbaka i Umeå, på Ersboda men kvar i bingen. F..n det vart ett slitsamt veckoslut men mitt bästa på mycket länge. Tror nog alla i klubben backar upp mig på att vi hade en underbar resa tillsammans.

Jonny va vår reseledare och va snabb in och fixa biljetter och matkuponger.

Resan gick bra ner. Jag körde hela vägen och va faktiskt impad över körtiden knappt 7 timmar med både matstopp och massa andra stopp. Bussen vi hade hyrt va behaglig både att köra och åka i.

På en kvart fylldes avgångshallen, tur Jonny va snabb med biljetterna

Många härliga möten blev det redan i avg,hallen och en hel del dryckjom bjöds jag på;) Man va fort i gung lämplig för havets vågor;)

Mmmm vilken goooding 😉 å kolla gamla märket sen flera år tebax som klubben delade ut då:)

Trängseln blev tätare och tätare

Men då dök min bortatappade sjunde unge upp som jag inte visste att jag hade.skratt. Alla sa vi va så lika så vi antog snabbt att jag och hans mamma möttes för sådär 24 år sen men hade glömt bort det. Nu fann vi varandra iaf och hade skittrevligt och kommer att ses igen. Fick massa gott av pojken min som hette "Mummelman" Nu har jag best massa flaskor från södern för den fanns visst bara där nere att få tag i. Mums säger jag bara, och tack sona min för smaken:) F..n va alla raggarfolk är härliga.

Den härliga stämning som rådde går sällan att uppleva på en sådan folkfylld fest.

Nina va lite trött men väl på båten och någon öl va hon en pigg och fartfylld raggartös från norr. Första gången för henne va det men inte sista:)

Mer bilder senare, nu måste jag koka kaffe…

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.