Bilutställning och Swapmeet

Ja på bildäck va det också full fart.

Swapmeet, prova på kurser i t.ex Paint Brush, workshop och mycket mer. Eller som på alla andra däck bara mingla och surra motor. Båten hade det mesta:)

En mercury i kanonskick kunde man njuta av en längre stund.

Thunderbird, nja inte min bilsmak direkt, men tänkte jag skulle göra MrFord lycklig och visa att dom tog ombord även Ford;) MrFord fick stanna hemma och sköta färgsprutan på jobbet medan vi andra roade oss och hans fru Monkan bjöd från hans Visakort;)

En och annan cykel svepte vi förbi.

Denna chopper va rätt häftig.

Janne Bodin från Gävle va ombord med sina härliga Rod.

 

Lacken i skuffen på Mora-Johans -68 Dodge Charger. Glömde i all iver fota den från sidan, men jag kan lova att det inte va för inte den kammat hem priser på de flesta ställen han ställt ut.

verktygsboden.se fanns självklart på plats på bildäck där dom visade sina populära maskiner. Dom lät oss glada resenärer prova forma och bocka och sträcka, ja allt man kan göra med plåt. Gör ett besök på deras hemsa. Dom har det du behöver:)

Igår satt vi och minglade i lokalen och återgav varandra lite minnesbilder från resan, luckor fanns*skratt* Nej så farligt va det inte, men det är kul att sitta och surra då man hade så trevligt ombord. Nu är det bestämt att klubben sticker nästa år också, och då tror jag det händer mera saker för oss;) Trust meeee;)

Nej nu väntar kaffet och en macka. Sen tror jag visst det kommer ngt raggarbesök från inlandets huvudstad idag, så nu ska jag skynda på lite.

God morgon och trevlig dag.

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.