Chili….nånting..skratt

Underbart sköna brudar på scen under Bil & MC utställningen Big Family Meet 22/5!!!

Tjejbandet ”Chillin´ With My Gnomies” som spelar kl.11.45-12.30 på Mimerscenen.

Det här är ett tjejband som lirar Indie och Rock. Dom har spelat i ca 1 år tillsammans och dom är 15 år gamla. Alla förutom sångaren går på musikskola. Dom här tjejerna har även vunnit en bandtävling tidigare.

Gissar att dom kommer att få igång gunget på Big Family Meet rätt rejält. Efter att dessa tjejer rockat fett blir det fullt ös med Custom Covers!!!! Mer info om CC inom kort, behövs väl egentligen inte, men ändå;)

Planera nu heldag/kväll på Big Family Meet och njut av allt krom, muller, musik och hoppborg, ponnys mm. Raggarburgare och Palt finns på plats, så hungrig behöver du inte bli. Visst du föresten att Stryckselepalten tillverkas bara 50 meter från Mimers träffplats? Öppen Gemenskap gör den i sin Paltseria och dit är det väl värt ett besök. Mycket skoj för hela familjen hela dagen och kvällen alltså.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.