Lapdog på Mimerscen Kulturnatta

Efter prisutdelningen och bilträffens dagprogram är till ända fortsätter det med fullt ös på vår scen Mimerscenen. Olika band kommer att uppträda fram till 21 då bilar, knuttar åter ansluter sig för en hejdundrande kväll tillsammans med bl.a Jonny glaas och Custom Lines. Men först ut på scen på kvällsprogrammet är Lapdog!

Lapdog bildades 1992 och levde hårt några år och 2009 var bandet tillbaka med mängder av material. Lapdog spelar nån slags melodisk/punkrock och kommer i mitten på maj spela in sin debut fullängdare. Bandet består av tre personer. Alex på sång och gitarr, Fredrik på bas och körsång, Tomas på trummor. Lapdog kommer även dra ut på sverigeturne tillsammans med Skumdum och ett spansk band som heter The Holybuttons, detta blir av i slutet på augusti.

Vilken skön blandning. Finns ngt för alla under Big Family Meet 2010 och Kulturnatta….

Allt på scen är en samverkan med Öppen Gemenskap.

Bl.a UPAB, Umeå Energi och Umeå Fritid har gjort allt lättare för oss. TACK!!!!!

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.