Paul Art & Design

Grabben som kan spruta, illustrera, rita, gravera. Paul Hallbjörk från Brån utanför Umeå, är expert på att hjälpa dig att skilja dig från mängden eller förändra din favoritpryl till din fullkomliga dröm. Han kan jobba med de flesta material.

Det finns egentligen inga gränser för Paul då han aldrig ger sig. Pauls motto, -Att ständigt blir bättre. Hmmm kan man bli bättre funderar jag?

Pauls intresse av att rita och teckna kom någon gång i krypstadiet då han hittade sin första penna. Sedan des har pennan vart hans bästa vän.

Paul Har sedan 15 års ålder anlitats för diverse hemliga uppdrag som tröjtryck, tavlor, logos med mera och i mitten på nittitalet började han med motivlackering vilket skapade hans företag år 2000.

Under Handelsboden dagarna va Paul med och sponsrade en tuff motivlackad hjälm till ett lotteri där alla insamlade pengar går till barncancerfonden. Kön vid Pauls monter ringlade lång mest varje dag. Inte så konstigt då det fanns mycket att titta på som han gjort.

Inte bara kön som tog hans tid. Kundtelefonen hade behövt en sekreterare 😉 Lägg märke till skateboardens undersida. Pinuppa. Visst kan man blanda kulturer:)

Jag och Paul surrade och planerade lite på vilket sätt man kunde göra Intrudern än mäktigare och sticka ut mer med min personliga prägel. Pauls idéer lät inte dröja utan nu ska vi se va vi kan hitta på;) Spännande:) Helst vill jag nog att den ska se ut som Twister på bilden ovan som Paul har lackat, men det kanske är att drömma för mycket 😉 Iofs för Paul är nog inget omöjligt;)

God morgon!

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.