Min nya vän Mummelman

Yes yes yes!!!!!!!

Blev bjuden på detta på Wheelsbåten i vintras och blev helt galet såld. Nu äntligen efter en massa sökande hittade jag den just hemkommen från Tyskland, min Mummelman:) Normalt köper man bara en flaska, men då den va så svår att hitta törs jag inte berätta hur många det blev… Blir nog över till arvsdelningen och som min gravdrink skulle jag tro;) Tar gärna med mig ngn ner i jorda å;)

//Big Papa

4 kommentarer

  1. Nisse

    Håller med dig. Är ju tyska ALDI’s variant av Jägermeister men kostar bara runt 55 kr. Köpte senast på ALDI på Palma Nova på Mallorca men brukar normalt köpa många flaskor i Lübeck.
    Synd bara att flaskor nå är så tunga men det går ju att hålla över i PET-flaskor.
    Har säkert druckit 30-40 flaskor!

  2. Pingback: Mummelman | www.raschvin.com - Logga in Svenska

  3. Pingback: Mummelman | www.raschvin.com - Logga in Svenska

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.