Kajen en Tisdag

Vi va ute och rullade till och från igår. På kvällen skulle vi och köpa glass men fastnade nere på Kajen, som vi gör rätt ofta, då det va rätt gott om både bilar och MC ute. På älven guppade några gamla och nya båtar vilket alltid ser lika rofyllt ut.

Ute i parken vid älva spelades musik, inte vår direkt, men det gick att lyssna på lite iaf:)

Många cyklar va uppradade. Jörgens instrument med Stero syns på hans nya HD. Avis? Näe då;) :/

Vacker utsikt:)

Ikväll blir det Gammlia. Lär bli fullt snabbt då det blitt väldigt populärt resmål onsdagskvällarna med all rätt. Mycket lyckat arr… Men våfflorna där är för dyra och smakar inte i närheten av Johnnys;)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.