Lurar aldrig en tjej till skogs igen;)

Gjorde ett smart drag då jag lotsade Annika till mysiga småstigar i skogen trodde jag:/

Hmmm att hon älskar lååååååånga skogspromenader va ju inte till min fördel iaf..

Så här såg jag ut då hon ville vi skulle ta ett varv till bort mot Ersmark och alla mygghål..

Visst fick jag ner na mellan benen men med en stor flaska SALUBRIN och massa tvättlappar. F..n sista gången jag går i skogen med kortbyxor och ett fruntimmer som älskar gå lååååångt och länge.. Men min Doktor och Diabetesskjöterska gillar nog Annika skogsintresse… 😉

God morgon

//Big Papa

2 kommentarer

  1. ingemar

    Så var det ju om det med yttrandefriheten då, uppenbart gäller inte det på denna blogg, men gör ett nytt försök. Det är nyttigt med långa sköna skogspromenader, helt klart, och är bra för kropp själ, men tänker kalrare, vilket kan vara bra för framtiden,man vet ju inte vad för problem som dycker upp. Då kan det vara nyttigt att men är pigg och har sunda värderingar, om saker och ting. Eller vad tycker du Micke?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.