Ny dag

Solen försöker att kika fram idag vilket känns bra, för vädret har vart lite småtrist någr dagar förutom igår…

Örebro igår och kaffe med några Karlskogaraggare som förberedde sig för torg fest till helgen i Karlskoga. Massa bra artister besöker kommunen och jag gissar att det kommer bli fullt ös. Ja jag hoppas dom får riktigt kul efter vad dom sa igår;) Höga förväntningar;)

Vi va ut och fiska på kvällen. Va säger man? Ngn fiskare är man ju inte och ungarna gapskrattade då jag ringde och sa va jag gjort. Napp??? Det vakade hela tiden runt mig och vissa vakar va så stor så man kunde tro det va ngn form av älvshaj om det nu finns;) Nja fisket överlåter jag nog till ungarna hädanefter, min yngsta blev då glad då jag berätta att han skulle få pappas nyinköpta fiskeutrustning;)

Idag är vi bjudna söderöver. Ska bli kul att träffa nytt folk i Annikas vänskapskrets. Vi ska även förbi en bekant till henne och kika på en båge här i byn som hon va nyfis på. Ett Ägg (SMW) i Askersund kändes också lockande, men får se va vi hinner.

Mantorp och dragracing har vi fått friplåtar till vilket blir ett måste då jag aldrig vart där, fest hos Mariestadas Cruising på Fredag och cruising m bilutställning i Falköping på Lördag. Kanonvecka kan vi hoppas på.

Hoppas alla hemma får det lika gott! Saknar er lite faktiskt..

//Big Papa

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.