Snart dags igen, VIP Galan 2010

Törs du delta i min VIPUTMANING under årets upplaga av VIPGALAN?

Under 2009 års VIPGALA hade utmaningen premiär och den blev en sådan succé att jag gör om den i år och jag hoppas på Ditt deltagande!
Våra regler:
Utmanarna ska tillbringa 24 timmar i Umeå centrum. Mobiltelefon, varma kläder och sovsäck att sova i är tillåtet, men inte medhavd mat, pengar eller kreditkort. Vi startar fredagen den 3 september kl 10 och avslutar samma tid under lördagen. Utmanarna kommer att ha insamlingsbössor och försöka få så mycket pengar som möjligt i bössorna – den som lyckats bäst vinner äran.
Frågor besvaras av Erika Åberg, projektledare VIPGALAN: 070-366 30 52.
 Under VIPUTMANINGEN2009 hade vi 11 utmanare inkl mig och tillsammans fick vi ihop nästan 40 000 kronor! Pengar som oavkortat gick till Öppen Gemenskaps arbete med de socialt utsatta barn och vuxna som lever i Umeå. Vi fick också minnen för livet, en helt annan syn på vad social utsatthet kan innebära och vi fick nya vänner bland oss utmanare. Som någon uttryckte saken: ”Det var 24 timmar med ren kärlek”.
 
VIPGALAN 2009 fick totalt in 250 000 kronor (200 000 kr år 2008). Pengarna har bland annat gått till att utbilda fler ledare till Öppen Gemenskaps barnverksamhet, Öppen Gemenskap har kunnat haft många fler gratis samtal med människor som lever nära ett missbruk och en sverigeunik kvinnojour har kunnats starta tack vare VIPGALAN.
Arbetet med VIPGALAN är helt ideellt och varje insamlad krona går till insamlingen och inte till omkostnader. I år hoppas vi att vi slår fjolårets rekord.
Visst vill du vara med och göra skillnad i Umeå?
Visst törs du anta min utmaning? Representera ditt företag, förening etc och låt dom hjälpa dig vinna! Försök iaf;)

Ps. Har en del anmälda redan och platserna är begränsade.

//Big Papa

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.