Handeln

Oj va glad jag blev då jag såg att COOP stasar massa pengar på att förbättra skicket på COOP Ersboda och utveckla där, det va på tiden. Om ni nu lycktas ungå att jag är en fanatisk Ersbodian som älskar min stadsdel så vet ni det nu:) Blir glad varje gång ngt händer här uppe:) Nu väntar vi bara på äventyrsparken och sommaren och man får glida runt på två hjul eller med ett mullrande vinkeljärn framför sig och njuta av vår underbara stadsdel:) och i  vår fina kommun som jag tycker vi bor i.

Godmorgon, snart vdags att rusa till socialsnöret som ska ta mig till jobbet:) Önskar bara man slapp värken och min ny diagnostiserade sjukdom Kronisk Sarkiodås:( Men bara att bita hop och tänka på att många har det värre. Nej, Nu ska Annika ha kaffe på säng och jag påtår.

//Big Papa

2 kommentarer

  1. Ersbodiana :)

    Hej
    Hörde att det va ditt förslag detta om äventyrslekparken. Gillar dig och det ni gör för Umeå och ersboda framförallt. Undrar om du vet när och var den ska byggas eller om någon annan vet? Ha en fin jul, såg att ni börjat.

  2. Mikael Bergström

    Svar till Ersbodiana 🙂 (2010-11-24 11:45)
    Ja det va mitt förslag. Träffade Tamara och Lasse från V och diskutterade om Ersbodas utveckling. Tamara gillade min idé och började driva frågan och hon fick till slut igenom den. Jag vet däremot inte när den ska byggas, men lovar kolla efter info och återkomma. Men snabbt hoppas jag iaf:) Tror det kommer att bli jättebra med den som mötesplats här på Ersboda:) Vilket utflyktsmål!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.