Stryk den

Jösses vilken värk jag haft inatt..suck.. Önskar man kunde stryka denna dag och krypa ner igen.

Satt igårkväll och läste om sjukdomen, vilket på ett sätt va lite lugnande då den går att leva med men på ett sätt oroande, då jag idag inte vet hur jag ska leva med den då det tar två år innan man troligen riktigt vet omfattningen. Sen kan allt ändras både på gott och ont. Men nu känns den mest bara ont. Kunde inte va på benen efter middagen igår t.ex? Provade men klarade inte att röra mig ngt vidare, så det blev sängen hela kvällen medan Annika och barnen bakade chokladgodis. Men men, man ska ju tänka positivt så det blir väl bättre med tiden får vi hoppas. Medicin som botar finns ej bara som tillfälligt dämpar men ger andra skitföljder, så jag försöker vara utan och gnäller av mig här ist;) och idag känner jag mig gnällig:( så ge mig en kram om vi möts är du snäll..ler…

Nu har ungarna farit till skolan. Själv ska jag åka snart, måste bara få mera kaffe först:) I eftermiddag ska jag med Annika på skolbesök samt några andra ärenden innan vi har klubben.

18-21 byggs det kanske Rat Rod om vi inte fastnar i ngt annat kul som vi gjorde förra veckan. Kom förbi och umgås, ät klubbens goda stripstallrik samt spela spel och bygga modellbyggsatser mm mm mm. Välkomna är ni iaf… Gäsp..Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.