Fotomodeller:)

Ja det va väldigt med besökare på Umemodellens workshop i Söndags som dom hade hos oss och med oss i Big Family. Snyggingar i massor;)

Maria från Umemodellenoch initiativtagare till Workshopen. Att hon är modell syns ju… Gubben hennes…………hmmm jag å namn..

Kahri, min favvomodell förutom gumman då, åsså Nike från Kretsen och god vän va självfallet på besök. Alltid lika trevligt.

Ljussättningen är viktig. Många fick fota, fotas med olika ljus och lära sig skillnaden. Häftigt att se vad det finns mycket att tänka på och vilka skillnader det gör.

Kicki till höger med Sonja. Två av klubbens egna modeller. Kicki gillar att posa….

Alla åldrar va på besök och många nya som skulle komma på våra övriga kvällsaktiviteter vilket va kul. Tjejer och verkstad tror jag det kommer att bli mycket av vilket gladde Johnny rejält… Tjejerna alltså;)

Åsså MR fotomodell själv då. Blev plåtad för t-shirt reklam åt ett företag. Ja det är endast en t-shirt jag har på mig om än den va lite trång så funkade fotograferingen. Ska bli kul att se vad fotografen får fram för reklam sen, snygga flyers på Umeås lokalbussar 😉 skratt… Kul va det iaf….

Ny dag, mera kaffe sen jobbet igen:) Annika har lite viktiga möten idag som hon glatt sig åt så hennes humör är på topp:) Snart växer familjen varför man känner sig mesta glad trots den förbannade värken. Jösses, dags att väcka ungarna…. Gomorron..

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.