2010 Corvette

Corvette och prestanda går hand i hand. Sedan införandet av C6 för 2005 års modell, har prestanda av basnivån Corvette varit inget annat än imponerande, särskilt när utrustad med Z-51 prestanda paket.

Detta Blade Silver 2010 års modell Corvette Grand Sport coupe montrar allt tillgängligt med GS-paketet, torr sump olja, ihop för hand LS3-motorn en effekt på 436hp (specifika för Grand Sport Coupe), särskilda nära förhållande 6-växlad växellåda, särskilda krom hjul och däck uppgradera verkligen göra det sticka ut och ge den massor av ögonglob överklagande och nya för 2010 med manuell växellåda, Launch Control.

En fantastisk bil för entusiasten och en rolig bil som också är användbar nog för den dagliga pendlaren;) Nu saknar jag bara 58,900 USD innan jag har den i mitt garage. Snygg vinterbil om inte annat;)

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.