Leka med design?

Ja som sagt, man kan blanda material när man designar bilar också;)

 

Eller månne det vara en person som tycker bilverkstaden tar för mycket betalat? Godmorgon:)

Ny dag nya glädjeämnen. Värken är åter, men långt från samma omfattning tack och lov. Haft jobbigt på kvällar nätter med värk och kramper:( Käkat kortison sen före jul vilket har lindrat, ett tag riktigt bra. Iofs ska jag va nöjd, men som människa kan man nog aldrig vara det. Vi är som vi är. Oavsett detta är allt egentligen ganska bra nu. Klubbens bio sliter grabbarna och tösera me just nu så allt ska va klart till skolstarten så våra unga ska kunna va inne i värmen:) Längtar rätt mycket till premiären nu;) Förslag till filmer kan mailas [email protected]

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.