Bra dag igår som Rockerpryo

En bra dag igår totalt. Hade en jäkla värk som heter duga från 05 på morgonen då jag va halvvägs till akuten, men det gav sig såsmåningom tack å lov. Fixade jobbet då det var rätt lugnt, lite gods nu då det är klämdagar. På dagen blev rätt lugnt. Jag och Annika va och hämtade nya 50 tummaren på OnOff, skratt, vi trodde den skulle rymmas i bilen, men icket. OnOff hade släp som vi fick låna, vore väl faan annars som vi handlat där i jul;) Ett bra ställe numera med mycket trevlig personal och väldans bra service. Gillade inte stället då dom hade nykommit igång, bara dryga slemmsiar med snobbig attityd va min bild då, men nu är vi stammisar:)

Piston har vart ute mycket igår, men han fryser rätt lätt, men inte konstigt för en valp.. Men han är rent otrolig eller så äre Annika som sköter han väl, inte en enda gång har han gjort inne ännu, men nu har vi fått börja gömma husses favvotofflor, bäst det om han ska överleva vintern;)

På kvällen drog vi iväg på Dansens hus och sporthushallen för att sen avsluta med chokladmilkshake på "Donkan"

Just det, fick ju ny keps av gumman min:) Real rockerpryo nu å..skratt..

Nej nu ska jag skrämma Mickiz ur sängen för hon ska på "tjejshoppingdag" med kompisarna. Hmmmm måste nog fånga malen i min och Annikas plånbok och försöka sälja dom till ngt zoo så vi får detta att gå ihop;) Ungar kostar….;) host, jag ska visst va Taxi också fick jag nyss veta;)

Bäst jag skyndar mig till bussen ist och flyr fältet innan listan på "att göra" blir för lång.. Socialsnöret, here i come!!! Godmorgon och kaffe först:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.