Josefin bidde fin:)

Eller finare kanske man ska säga. Va hos Mats ( Red Dragon Tattoo) och hälsade på och hittade Josefin Isaksson liggande där:)

Lite skraj ser hon ut fast jag lovar att hon va rätt lugn:) Jag skulle t.o.m få praktisera på henne bara det blev gratis så:) Tuff brud och bra bloggerska här på VK

En skitasnygg kompis, vet ej vad "den" heter ännu, va på väg att ta form….

Ja va säger man? Avis, host, näedå…;) Men snart min tur då Mats ska fixa min manikyr;) eller det kanske rent av blir Josefin som ska praktisera lite, men det lovar jag att det inte blir gratis…;) Nej nu äre sent och farbro BP måste sova efter en händelserik dag/kväll. Mera i nästa blogg om dagen, orka inte nu..Nattinatt

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.