Nyårslöften

Ja då va nyår här igen och som alltid snackas det nyårslöften. Jag brukar sällan ge några då jag aldrig håller dom. Men iår tönkte jag likt så många andra ge mig på ett jag med, ett som liknar mina tidigare då men lite säkrare;)

Så här har det sett ut:/

2007 Jag ska gå ner i vikt till under 85 kg.

2008 Jag ska räkna kalorier till min vikt är under 98 kg.

2009 Jag ska följa min nya diet tills jag är under 109 kg.

2010 Jag skall gå på gym en gång i veckan.

2011 Jag ska köra förbi ett gym minst en gång i veckan.

Så då va det gjort:)

Igår, årets nästsista kväll gick i soffans tecken. Vi lånade några jäkligt bra filmer och gjorde 1,2 L dip och 4 chipspåsar..host..allt tog slut under 1a filmen;) Somnade från med Annika på armen vid 03 inatt..jösses, har sovit som en gris till nu. En skön kväll/natt m andra ord. På dagen igår va vi och storhandlade nytt porslin mm till Annika. Finns enormt mycket snyggt på affärerna tyvärr;) Men, vi har rätt kul då vi är ute så det gör jag gärna om. Hemsidan bigpapa.se jobbade Leo och Annika med igår, den blir finare för varje dag. Kolla gärna in den också. Nej nu vill jag ha kaffe, sen blir det väl te å duscha och blöta ner A i bingen;) God morgon.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.