Myser med mössan:)

Ja, jag är riktigt nöjd med min nya luva och stolt över att det bara finns en av den:)

Fick oxå ett par alldeles unika sockar 🙂 Satt som dom skulle. Nu behöver varken topp eller tå bli kalla tack vare dessa guldklimpar:)

Tack så mycket till er igen 🙂

Vill också passa på att tala om att den 13 / 2 drar tjejerna igång med stick och handarbetsdagar igen på klubben:) Massa Söndagar framöver mellan 13-16 är alla välkommen dit och sticka, virka, prata skit och fika. Tjejerna har grejer du får låna om du vill prova på och dom kommer att hjälpa dig. Testa det kommer jag att göra (jösses, den sög den lögnen;)

Dom har en egen blogg här på VK där du kan kolla allt dom gör och komma i kontakt med dom. Dom finns i mina länkar till höger under Humlan fumlan dumlan 😉 Sicka smeknamn dom fått va;) Men jag lovar dom ä goa och trevliga.

Jösses, nu äre dags att krypa till kojs igen. Har vart en kanonbra dag för hela familjen. Mina lungor har laggt av så den biten är lite jobbigt, men det kunde vart värre. Natti

//Big Papa

En kommentar

  1. Ritva

    Vilken tur att både mössa & strumpor satt bra och att du tyckte om dom =) Klart att du & Annika ska komma förbi och fika lite på Stickcafeet, prova-påkorgen finns ju där då =) =) Tack för det du skrev om oss, bra skrivet!!
    Kram// Ritva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.