Härlig ug kväll på klubben

Fullt blev det av unga i alla åldrar. Mellan 40 – 50 pers totalt under kvällen :)))

Flipperspelet fick jobba, då även "historiska" kultspel fortfarande verkar fungera:)))

Biljard va ett annat populärt inslag under kvällen. Även klubbens stripstallrikar gick åt som smör….

"Kackla" även kallad Michaela va en av ungdomarna som verkligen hjälpte till under kvällen. Va gjorde vi utan er..

Becka, en annan av klubbens flitiga tjejer som nästan alltid finns på plats..

Ett TV team va på plats och dokumenterade för kommunens räkning bl.a vad vi gör och har gjort. Fanns fler anledningar men säger inget om det nu 😉

Max med alla sina tjejer så klart 🙂 Han ser ut att trivas. Lina (Jonny & Kickis jänta) längst till höger är kommande svärdotter har vi föräldrar bestämt. Dom två har haft varandra sen dom kröp och bättre komåisar får man söka efter. Glad att dom har varandra och alla andra i deras sällskap. Ersbodianerna är underbara med varandra och för varandra.

Mickiz "Kackla" visar gärna att två + två blir Ööööö 5??

Vi kom på att man kunde ha fiskdamm då ngn host glömt köpa godis till godisregn som vi planerat till Edde och han polers :/ Men dammen blev välfiskad och alla nöjda.

Klubben hade också ett större parti glass vilket vi också bjöd unga som gamla på:) Ingen gick hem hungrig denna kväll, däremot kanske en och annan behövde en novalucol innan sängdags ;))

Glada vuxna Ersbodianer självklart på besök.

Papporna visade musklerna för varandra 😉 Också Ersbodianer 🙂

Mina barns mamma Ullis och Annika lätt slut efter en fullproppad kväll av bus, liv, godis, film, mat, spel mm. Bara inte Ullis skvallra massa om mina olater jag har;) Piston ser lite trött ut också.. Konstigt då han bara lekt med typ 40 unga;))

Åsså lille Adam då, som också va på besök:))) Adam är mina barns lillebror, inte min knodd men otroligt söt och begåvad ändå ;))) Ett vackert barn varken likt mor eller far, men aningen kan man skönja BP lite..skratt… Oavsett söt och alltid lika kul då han hälsar på… Blir en raggare av han gissar jag :))

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.