8 år får räcka :( Buääää ;)

Tiden går fort då man har roligt. Tyvärr har min hälsa vacklat och jag känner att jag vill lägga en del av min tid på annat. För att kunna det får man prioritera och gallra lite från sina få överflödiga vakna timmar. Har sedan 2 år tillbaka funderat på att överlämna ordförandeklubban till ngn annan, men som sagt, har man kul och känner drivkraft är det svårt att sluta. Men nu va det dags. 

Fr.o.m igår axlar Nicke Ordförandeposten tillsammans med Johnny vid sin sida. Ett kanonpar att styra denna klubb med alla andra klubbkamrater, en riktig Big Family 🙂

Annika tar över ekonomin efter Kicki då även hon har mycket kring sig och Hasse tar över ordningen och redan som sekreterare. kan inte bli annat än bra för oss.

Johnny eller Nicke spelade ingen roll. Men Johnny har likt mig redan mycket varför ett yngre blod bör fungera bättre, mer å nöta på än oss gamlingar;)

Klubben har kommit långt och kommer att komma längre nu med nytt blod och nya pigga drivkrafter:)

Själv har jag inga problem med sysselsättning och kommer även att finnas kvar i klubben men ett steg bakom ist. Kände en sorg då jag överlämnade "klubban" till Nicke, inte lätt efter 8 händelserika, roliga år, men nu är hälsan som den är och en President ska bytas efter 8 år så;))

 Lycka till Nicke, du har bra folk runt dig så det kommer gå kanon:)

 Nya styrelsen fr.o.m 2011-01-30

Nicklas Bergström Ordförande

Johnny Isaksson Vice Ordförande

Annika Franzén Kassör

Hans-Erik Näslund Sekreterare

 

Cicki Åström Ledamot

Maria Johansson Ledamot

Uffe Andreasson Ledamot

 

Big Papa Ersättare

John Little Ersättare

 

//Big Papa

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.