TV licensen?

Min åsikt där är att den alltid tagits ut på ett märkligt sätt. Vad har detta jagande av ickebetalare kostat? Spioner som spanat in i ditt fönster, vem vet vad du gjorde i soffan då med gubben eller gumman..skratt.. Sjukt system och en metod som jag alltid ansett  kränkande och olaglig. Spioneri kallar jag det.

Jag bet min avgift men har inte alltid gjort. Har alltid tyckt den på ngt vis ska ligga på hyran, gm ngn skatt eller liknande och likt andra utgifter redan ska va inbakade i bokostnaden. Tror det skulle vara enklare och betydligt billigare om t.ex varje reg boende, typ lägenhet eller villa på ngt sätt fick en 50 lapp extra/månad att bet via skatt eller hyra så slapp vi allt annat krångel och obehagliga smygande gubbar utanför vårt fönster och vi kunde också ha kvar reklamfri TV:) I hate reklam;)

Jösses va tiden går då man har kul:) Idag är det Tandläkaren för mig, iofs är han bra men kan inte påstå att det på ngt sätt ändå känns kul att gå dit;) Kaffet har sinat i pannan nu varför jag lika gott kan börja glida mot NUS. Gumman är redan på plats på sitt jobb, men vi höll på försova oss lite då jag ställde klockan fel. Min inbyggda räddade oss:) Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.