Gillar du spela på datorn?

Jag spelar väldigt sällan spel i någon form, möjligen plockepinn om vädret är dåligt eller barnen tjatat ihjäl mig. Snubblade in på en sida med online casino där dom erbjöd gratisspel i olika former:) Dom erbjöd också deras kunskaper om spel och hur man enkelt själv kan komma igång med sitt online spel. Klart man måste testa och se om man fattar hur man gör:) Det där med kortspel vet jag är populärt, men det är som en helt ny värd för mig, men nu har jag iaf provat lite vilket va kul. Men då hitta jag ngt som passade mig bättre, även det spelet på den sidan:)

Ett spel som passar en gubbe som jag, nämligen BINGO!!!!

För några år sedan va jag och mitt ex ofta på bilbingo. Det hände oss faktiskt en gång att vi fick tuta:) Måste säga att det inte va det roligaste jag hade gjort, men man fick ju komma sig ut och träffa folk iaf. Nu när jag provat detta sätt ist håller jag mig nog till det om nu inte gumman också är en Bingoian;)

När jag va liten hade jag ett eget litet svart roulette spel som jag minns att jag lekte med ofta…. Hmmm undrar hur gammal jag va, under 10 iaf:) alltså ett tag sen. Hittade ett roligt roulette med på den spelsidan, vilket va kul att prova det med. Fanns t.o.m lite historia kring spelet:) Hmmmm igen… Hmmmmm, undrar vart mitt gamla spel tog vägen föresten.;)

Nej, nu är det färdigtspelat och en show väntar på oss ikväll. Middagen bortdiskad och kaffet är kokat.. Nu njuter vi resten av kvällen….

//Big papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.