Äkta raggartös

Mitt kära barnbarn Nova hängde så klart på klubben ikväll och då ville hon självklart tävla bilspel mot farfar…. Vem som vann avslöjar jag icket:(

"häng me på party, slit dig och kom loss"

Hmmmm, undrar vem hjärtat har detta efter att poppa och rocka fett i bilen;) Måste va Nicke som lärt henne:) farfar är oskyldig…….;)

Jösses va klockan tickar. Kvällen blev iaf kanon för oss. Va ute och handlade lite nya skor till ungarna och till mig själv några par jeans igen, typ ett år sen sist jag köpte mig byxor…. Man nöter dom in i det sista, snål som man är;) Men för "lalan" finns inget att snåla på;) Nej nu ska vi mysa till kompisen J Blundh kommer farande…

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.