OK/Q8 på Ersboda… Min station

Ett av de trevligaste ställen i Umeå att stanna och tanka på anser jag vara hos Hannu Karhu och hans personal på OK/Q8 Ersboda. Både jag, min familj och mina klubbkompisar sköter det mesta där som har med bilen, reservdelar, korv, livsmedel, tobak eller hyrsläp att göra:)

Igår fick jag lite reklam i lådan av dom. Nu har dom förbättrat sin tvätthall med ngt som ska vara Sveriges BÄSTA biltvättmaskin:) Massa härliga rabatter erbjuds nu förutom kaffe om du kikar in så dom får berätta mera:)

Hannu och hans personal har gjort mycket för Ersbodas ungdomar och alltid stöttat klubbens verksamhet:)

Nej, nu ska jag på OK/Q8 och tvätta bilen innan det är dags att dra till jobbet:) Godmorgonkaffet blir alltså hos Hannu idag:) Kom dit du med:) Gomorron..

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.