Big Family Meet blev succé!

Vilken otrolig träff det blev med mera fordon än förra året. Solen sken mest hela tiden, lite blåsigt blev det, men detta trotsades av motorfolket varför dagen blev kanon.

Lägger ut allteftersom lite från träffen:)

"Baggen", en av våra underbara "Ersbodianer" är nu också en hängis hos Beilivers MC där han också lyckats få ihop en mycket grym Honda 125a som måste ses då jag inte med ord kan säga va frän den blev:) Snyggt jobbat Baggen!

I år satsades det på MC lite extra och hade domarbedömning 1,2,3 på dom också, som borde va självklart redan tidigare, men:/ Iaf kom det mycket knuttar & Bikers och vi hade glädjen att detta år få samverka med Umeå Motorcycleclub, www.umcc.nu som hjälpte oss och gjorde ett kanonjobb:) Stort tack till er alla!!

Mycket med blandade hojar, klubbar och singelåkare minglade bland MCs och bilar.

KL 11 då träffen öppnade va träffplatsen redan halvfylld och blev senare helfylld och lite till:)

Årets Meet skyltar som delades ut i Entrén tog snabbt slut:) Stort tack till DK & Gacken för er medverkan i dessa!!!

Gömde mig under tak och tog en kaffe där vi hela tiden från öppnandet hade full fart med grillning och kaffekok. Det mesta började sina redan vid 13,30 men tur vi hade Hasse med sin Limo som kunde underhålla oss med varor mm. Vilket kanonjobb alla gjorde och det märks att alla börjar vara vana nu efter 7 år :)))) Bara jag som inte hänger med än ;))

Ungdomarna sålde lotter varvat med stadsbesök & kulturnatta.. Mötet med Pontare gjorde dagen lättare för vissa ;))

Edde skötte fiskdammen som detta år va i en av UTTs bilar. (Mer om dom sen)

Edde hade kö mest hela dagen av både stora och små:) Undra om Edde flörtade lite här för hon fick en jättepåse på kabeln;)) Fiske med startkabel va nytt för många men gav napp varje gång:) Kommer mera sen, nu väntar kaffe & måsten. Godmorgon säger vi MYCKET nöjda efter gårdagen:) Tack till er alla som va me…

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.