Mera meet från Lördag

 Sköna gänget på Playa de la Jonny… Inte alla som har egen tomt i City 😉

MHF va på plats hos oss vilket alltid är lika roligt.

Hmmm, han till höger känns bekant;)

En iller bland hemelinerna;) Nej då, jo ifs;) llrar sprang kontrollerat runt och charmade träffens gäster invid Umeå Gatbilars träffpunkt på utställningen.

Rroligt va att det fanns inte bara jänkare att beskåda utan även gatbilar, veteranbilar, moppar och annat skoj.. Visst, jag vet att även jänkare oftast är veteranbilar, men de flesta fattar nog va jag menar…. Vi försöker ge besökarna så mycket som möjligt att titta på, smaken är ju som baken….

Visst är fordonen roliga att kolla runt på, men mingel och surr är lika kul.

Och ibland blir man trött och får gömma sig lite ;))

På kvällens cruising från Umestan blev det lång kortege:)) Själv hann jag inte ner då värken behövde stilla sig och barn ner i bingen. Men lugnet bestod inte länge då många från kortegen hittade till mig & gumman:))) Mummelman också;))

Tur man har stor tomt….;)

Så goa di två….:)

Nog tog du i nu om gubbens strl nu Sanny;)

Rolig minnesvärd Lördag. Nu planeras redan nästa års Meet för fullt och delar är redan klart. Men närmast på tur är Cityrallyt som går av stapeln här i Umeå den 11 Juni. BFC är en förening som medverkar i detta, så håll koll framöver och notera datumet i almanackan så missar du inte ett häftigt motorevent:) Kaffe, jobb & möten väntar idag:) Men kaffet känns mest lockande nu så vi börjar där;) Trevlig vecka.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.