Bank utan pengar?

Trött jag blir och besviken på Swedbank:(

Sedan urminnes tid har jag köat på Mariedalskontoret. Alltid trevligt bemötande och kunnande hos personalen då man köat 10-50 min. Så populärt är just det kontoret och sådant behov av att besöka dom finns verkligen. Nu kom detta mail mi min låda:(

"Fr.o.m. 1/9 kan du fortfarande göra alla dina bankärenden hos oss förutom att sätta in eller ta ut sedlar och mynt. Mvh Swedbank"

Alltså, vart är banken på väg? Inga pengar (kontanter) på vår bank alltså? Man kan ju inte skylla på från bankens sida att dom har för lite kunder. Rånrisk då? Fattar inget då jag trodde mer om Swedbank än detta. Visst jag klarar mig nog egentligen, men närheten är viktig för många och norra Umeå är ju inte direkt avfolkningshotat;)

Nej Swedbank. Öka era öppettider och försämra inte ett kontor som lyckats skapa tillväxt för er verksamhet genom god service och gott kunnande och framförallt, ta inte bort kontanthanteringen!

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.