Sunset Park

Åter igen har dom lyckats med en gungande festival nere i centrum. Big Family va också med som vanligt med sin grill och jag som anligt förväntansfull på Naucler Design skulle bjuda på under sin Modevisning;)

Efter att fått fram alla saker och packat upp bjöds det på kaffe. Tack Hannu med personal på OK Ersboda för er hjälp.

Vi hann knappt bli färdiga med grillmontern så va Morganas Döttrar i full gång vid Tempelruinen. Dom hade flera återkommande varierande uppträdanden hela kvällen/natten och lika underbart bra varje gång.

Musik i varierande smak underhöll fram till 02.

Stilla behövde man inte stå då det fanns mycket att se. Ovan, handgjorda smycken, brynjor i metallringar och mycket mera och dessutom till bra priser.

Hittade en monter med mycket gamla kläder, klockor, glasögon, smycken, kameror, ja allt fanns på Sunset Park.

Denna skål fastnade jag och gumman för. Riktigt grym design och tillverkning av Denise Mångsén. Henne hittar du på www.rafdesign.se

En annan ung konstnär och Kretsenmedlem va Kai Reichwaldt som visade delar av hans produktion. http://vkk-art.org

Till och från hela kvällen dansades det med eld. Grymt mysig stämning i Döbelns park:)

Machine Ain´t Dead Design va först ut på scen följt av Veil of Vision. Härliga blandningar av material. skratt.. Låter som jag kan ngt, men så är inte fallet. Snygga tjejer i annorlunda och ibland riktigt snygga kläder är vad jag ser;) Men oavsett designintresse så äre alltid underhållande och trevligt att se på ngt sätt;)

Och det tyckte fler med mig;) Och mer folk strömmade till hela kvällen..

Waves under water, ett häftigt synthband som lyfte kvällen rejält. Kanske inte riktigt den musik jag hade valt bland mina skivor, men ändå grymt bra tycker jag. Kommer absolut att stanna och lyssna igen om chans ges.

I klubbens grillmonter flöt det hela tiden. Parken stängde två, och 01.30 va det tomt på grillen. Blev en jättetrevlig kväll för alla i klubben som va där och njöt tillsammans.

Jamo Jamo Art va där med sina unga dansare. Superduktiga tjejer som showade till musiken av afrikanska trummor. Ett härligt inslag nära midnatt med dessa rätt ofarliga zombies… Jamo Jamo är underhållning i superklass tycker jag. Så gå lyssna om du har dom i närheten. Snacka om att fånga publiken:)

Mycket mera rock på scenen va det, men då man inte riktigt va me eller har en kamera som är me så saknas mycket från kvällen. Men en av mina höjdpunkter, Naucler Design missade jag inte;) Och övriga Umeå stads människor gjorde det inte heller, för av ngn anledning va parken full och ljubel bland publiken:)

T.o.m "han" va här och gick runt och klia folk på ryggen. Fast Petros favvo va han nog inte för hon försvann varje gång han dök upp;)

Summa summarum… Missa inte nästa Sunsetpark då parken ägde som ungdomarna i familjen uttryckte det:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.