OK/Q8 Ersboda så klart:)

Ja vart annars hittar man Biltvättsprogrammet X-Shine? OK/Q8 Ersboda satsade tidigare i år på biltvätten och har sen dess haft över 6000 bilar som passerat tvätten. Många av dom är extra nöjda för dom valde X-shine:)

Hannu som är chef på OK/Q8 Ersboda och hans personal har fyllt tvättahallen med massa gott som dom bjuder på om du kommer förbi och provar just x-shine eller Renast 🙂 Kupong som delats i brevlådan krävs. Förutom deras häftiga tvätthall har dom massa andra erbjudande nu också, en massa godis till bilen:)

Med andra ord tar vi bilen till jobbet idag via OK/Q8 Ersboda och käkar korv m bröd där till frukost medan bilen tvättas och sen lite kaffe på det innan man börjar jobbet:) Ses i tvättkön;) Gomorron….

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.