Big Family stänger igen

Men bara för en kort stund. Klubben släppte igår senaste info om verksamhetens förändringar som står bakom dörren.

 

Så här stod att läsa i utskicket.
"Nu har vi bestämt oss och tar nästa steg i klubben.
Som alla känner till har klubben de senaste 3 åren bedrivit en hel del projekt och ungdomsverksamhet i Umeå. En del i det har varit vår motorgård på Ersboda (2år). Förutom egen klubbverksamhet bedrevs där ett motrocafé med div innehåll för de unga under skolterminerna.
Vi gavs möjligheten till det under två år vilket vi är oerhört tacksamma för och vilket har gett oss så otroligt mycket tillbaka. Nu har dom två åren med lokalen gått och vi i klubben har fått nya möjligheter att fortsätta om vi vill och orkar. Allt har ju varit på ideell basis varför vi fått känna efter vad vi vill och hur mycket alla vi orkar.
 Vi har nu beslutat oss för att stänga lokalen på Ersboda och de stora projekt vi har där. Ett beslut som va enkelt att fatta då alla redan sen länge sett de nya möjligheter för oss som klubb som vår verksamhet fått genom allt vi gjort.
Nu öppnar Big Family Cruisers sin nya lokal efter nyår på Kronoparken invid Blå vägen. En klubblokal där det bl.a kommer att vara öppet varje Måndag året runt för motorfolket. ”Blå vägen träffen” Våfflorna däremot serveras bara under sommarmånaderna, men resten av året lovar vi rikligt med kaffe och dopp i cafét och kanske en och annan grillkväll;) Filmer med motorinslag rullar självklart på storbilds TVn ute i klubbens verkstad.
Ungdomarna va rädda att vi lägger av nu och inte skulle vara välkomna längre. Men så är det INTE. Ungdomarna får ett eget ”Loft” denna gång med film, karaoke, spel och självklart ett och annat motorprojekt. Sommarläger blir nytt som vi återkommer till och vi vuxna ungdomar jobbar på LAN möjligheter som vi också återkommer till.
Men vad är då skillnaden förutom läget?
På Ersboda styrdes vi av att föreningen i det närmaste bedrevs i projektform. Vi ville då ha det så och med det arbete som följde med. Det nya läget valdes pga ekonomin, och fick avstå lite yta. Men nu kommer vi kunna stå på egna ben, styra allt i vår verksamhet som vi vill, vi rår oss själva helt enkelt. Måndagar blir våra klubbkvällar året runt, resten av verksamheten styrs utifrån oss klubbmedlemmar själva och ungdomarnas önskemål och beroende på vad vi gör just då. Alltså precis som vilken annan förening som helst och fortfarande med barnen, ungdomarna och våra fordon i centrum tillsammans.
Ni som samarbets och samverkanspartners, privata och företag som vi verkat med blir alltså heller inte av med oss. Nu hämtar vi nya krafter bara och ni har oss snart baki dörren igen och hoppas vi har er bakom våran.
Big Family Cruisers
Nicklas Bergström Ordförande"
//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.