Veckan igång

Gumman va ju i södern idag en sväng:)))) Jag va och jobba lite och sen fixa det sista innan vi kan flytta till nya lokalerna;)))) Nu är allt klart och flytten ska snart börja. Ombyggnationer och målning närmaste veckorna först. Tror det kommer bli bra där som det är, och kansle inte behöver bygga ut alls:) Ikväll blev det klubbkväll där det va rätt fullt med folk, många unga hade hittat ut i mörkret också:)

En mycket snäll kvinna va förbi med flera hembakta sockerkakor som hon vet att vi gillar som vi satte tänderna i efter vi skickat Johnny med flyget igen. Sockerkakorna? Snart slut…;)))

Mycket nöjda är vi med veckostarten iaf och kryper ner leende i bingen båda två, om än på var sitt håll för en stund till. Men, tur vi har headsets och fria samtal så;)) Får hoppas morgondagen blir lika trevlig och innehållsrik:)))

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.