Hyra husvagn?

Rent A Wreck är världens äldsta och största hyrbilskedja med begagnade bilar. Deras koncept är att erbjuda ett prisvärt hyrbilsalternativ utan att detta på något sätt går ut över säkerhet eller service. Deras namn hänvisar självironiskt till vrak, men deras bilar är naturligtvis besiktigade, rena, välunderhållna och av välkända och tillförlitliga märken. Bilarnas ålder varierar, och de blir kontinuerligt nyare. Robert har valt att satsa på lite högre kvalitet på sina fordon.

 

Rent A Wreck är mer än bara en hyrbilsfirma. Dom har även flera husvagnar, släpvagnar och stora som små paket/godsbilar. Eller kanske rent av hyra en värsting Bastu som är mobil? Hos Robban på Ersboda hittar du nog det du behöver;)

www.bigpapa.se

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.