Underbara grannen

Skratt… Ja vilka härliga grannar jag fått:) Den ena och närmaste hittade jag i soffan i kvälls då jag kom hem…skratt..

-Hej "BP" hördes från vardagsrummet.

Där hittade jag Uffe som antagligen fått spelsug (TV spel) och smygit hem till mig då jag va borta… Skratt.. inte bara katta som tassar runt tyst om kvällarna.

Skön men fullsmockad dag med göromål blev det. Ungarna (gummans) är tyvärr på väg neråt nu efter ett underbart skönt jullov hos mor sin:) Skoj har vi haft och det dröjer inte länge så är dom snart tillbaka igen;) I garagen www.bigpapa.se hittar du massor, bilder och text från veckan som varit och lite mer skoj.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.