Ny leksak från Northbike

Besökte leksaksbutiken för oss lite äldre idag, Northbike (gamla Two wheels) med andra ord. Vi har sprungit där nu och då och spanat, men idag fick det va nog:)

Dubbla motrocyklar fick passera utgången då vi va där, köp två betala för en va det som gällde;) Det va både med glädje och sorg Janne, butikschefen, gjorde affärer med oss:) Hans ögonsten försvann som han lekt med i tio år. Nu äre min tur;))) Pojkarna och gumman är nöjda nu med, då dom har varsin att leka med:)

Allt beröm för vad dom åstadkommit i Two Wheels gamla lokaler. Att våren närmar sig märktes då det slank in kunder hela tiden och handlade grejer. lite tidigt för vårkänslorna ännu, men i den miljön och med gumman på bönpallen är det svårt att hålla dom tillbaka:))

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.