QLTR nr 1 för 2012 till middag

Ja, jag hade turen att få sätta gaffeln i nya QLTR, så ny att den inte ens svalnat. Gänget bakom tidningen sladdar just nu runt hela Umeå och fyller alla tidningställ med ett nytt efterlängtat nummer:) Jag fick mitt hemkört lagomt till middag:) Med andra ord finns dom också i klubbens lokal att hämta.

Massa härliga reportage om Umeås kulturliv. Boktips, underhållningstips och mycket mera. Själv bläddra jag snabbt till KARI´S CORNER där man kan läsa hur mycket som helst om hårstayling….. Inte riktigt därför jag bläddrade dit..;) Fin dessert efter min middag kan jag lova:) Nej, nog om det nu. Hämta dig ett nummer du me så får du mycket nöje ikväll:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.