Hemtjänst?

Som vanligt kolla jag runt i stora vida världen på nätet och hamande på Hemtjänst Sollentunas hemsida. Blev påmind om då jag för ett år sedan då jag knappt kunde gå, inte ens på toan pga min sjukdom, blev erbjuden hemtjänst själv. Kändes rejält pinsamt bara tanken att någon okänd skulle komma in i min borg. Både för att ta hand om mig:/ och fara runt här i mitt hem, kändes inte bra.

Hmm, Hemtjänst är nog inte så dumt ändå;)

Sen  förknippas hemtjänst ju med gamla människor. Iaf så är det inte bara gamlingar utan många fler människorän så har behov av hjälp hemma. Inte så ovanligt som man kan tro. Stöd och omsorg i hemmet är vad det handlar om med personal som löser av och hjälper familjen. Tur för mig iaf var att när det va som värst hade jag duktig gumma och framförallt duktiga barn. Har flera olika piller å, cellgift som ska va långtids och kortizon kort tid. Kortizonet har hjälpt mig bra om än man blir mera lik en padda, 15kg upp bara sådär 🙁 Cellgifterna får tiden utvisa.

Usch va gammal jag måste blivit då man bloggar om sånnt här;))

Det finns många ålderstecken, stackars dig gumman;)

Nej, man ska va glader så länge man klarar sig själv och får va frisk. Nu när man snart är 50 börjar man tänka mer och mer på utförsbacken, iaf jag. Ser bara på mina nära hur fort allt ändras och ålderstecknen tar över. Huuaaa… Lev livet och njuuuut ordentligt för det är inte hur långt som helst. Jösses va djuper ja blidde nu då;) Dags att sova kanske…Iaf om en stund.. Gamlingar lägger sig ju tidigt;)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.