Kattutställning dag 1

 Premiären är gjord för vår del nu. Dagen började med kaffe 05.30 i morse för att sedan stressa ner till Isladan 06,30.

Alexandra, vårt fantastiska stöd som nybörjare hade varit igång ett tag.

Det hade många fler. Undrar om kattägare gillade dockskåp som liten och inte fick leka klart;) Många snygga "hus" va byggda för utställningen. Vårt tog 5 minuter att bygga och tio att sy;)

Inskrivning, veterinärbesiktning mm. Allt flöt väldans snabbt. Väldigt välorganiserat om än allt kändes rörigt för oss nybörjare.

Två stirriga och nervösa deltagare som snart skulle fram till den danska domaren

Och som ni ser va vi inte ensamma på "ladan"

Allt blev väl godkänt. Inga negativa saker alls med kattafaan vår. Det enda domaren påpekade va att man skulle lägga ner mer showvård på pälsen. Ok, inte vår grej kanske, men bara att gilla läget till nästa gång..Öööö om det blir någon;)

En Nöjd Morris fick vila ut och "Matte" njöt av utmärkelserna:)

Per gav Morris sin publikröst så klart: medan Ritva spanade på garn som också fanns att köpa där)))

Imorgon Söndag är en ny dag. Men då det är fest på klubben ikväll väljer vi att ta sovmorgon;) Men för er som inte behöver en vilodag rekomenderar jag att åka till ladan och njuta av en trevlig utställning. Tack Björkstakatten för en bra utställning och till alla som hjälpte oss att förgylla dagen:)

//Big Papa

 

2 kommentarer

  1. Alexandra

    Det var så jättekul att ni var med och grattis till Morris cert och fina bedömning! Hann dock inte säga hej då som jag önskat – det blir lätt lite rörigt mot slutet av dagarna. Ha det gott så ses vi säkert snart! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.