Bubbla från -63

 Nere på Mjölkvägen händer saker ute i ett kallgarage.

Emily,s pappa har nämligen kommit över sitt drömprojekt. En VW 1200 från 1963. Han köpte den ngt nerplockad inkl rosten;) och har under kalla vinterhalvåret förvandlat den till ett objekt som säkerligen kommer att rulla i sommar.

Chassi, kaross mm börjar va rätt rostfritt nu va jag kunde se. Jag lovar att det va kallt i hans garage, vilket innebär att intresset för sin VW måste vara det som hållit han varm. Inredningen fanns på loftet och va i bra skick. Vinterbil skulle det inte bli lovade han, då jag gissar att han frusit tillräckligt;) Lycka til med Bubblan.. Gomorron…

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.