Ikväll, Ljusets hastighet

Ja, ikväll ska vi  bereda oss på glesbygd när den är som värst, en humor och ett tempo som inte går av för hacko är utlovat:) Kl 19 på Ersboda Folkets hus. Blir en bra start på helgen tack vare Umeå Teaterförening som är med och arr mycket bra och olika evengemang i Umeå:) Har du inget planerat är detta mitt tips. Imorgon är ju "Loffe" Carlsson på Idun med två föreställningar, en skrattfest ingen borde missa heller;)

Får hoppas solen tittar fram också. Många nya hojar och bilar i stan som vill ut å snurra lite. Jag längtar lite jag å;) Sen ska det ju firas Valborg i helgen me. På klubben ska det va partaj:) Men vi börjar med att avsluta jobbveckan först. Ligger efter lite då jag va hemma några dagar tyvärr. Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.