Underbar Midsommarafton

Började med pip pip i örat 07 och kuckelikuuuuu imorse ute i vagnen. Åkte turbomatat med lilla Nova till stan, hon skulle till hennes underbara mamma "Elle" och fira midsommar, själv va det dusch som hägrade innan dagens vigslar:)

Som alla numera säkert vet bor vi hela sommaren ute på Tallbackens underbara camping. Jag orkar inte räkna upp allt som finns där för det tar för lång tid, samt att jag inte hunnit med allt än, bara andra sommaren jag är där ju;)))

Den gamla lantahandeln har smygöppnat till barnens glädje:) och en ny härlig uteplats står klar.

Urban sparar en hel del som han hittar "kvarglömt" och gör det till nöje och eftertanke åt oss andra… Många skratt har det blivit..

Även fåglarna har sin holkar ute på Tallbacken..

Två som njuter av varje minut kan jag lova.

Elin, Janne och Maria trivs dom med. Tjuvstarta midsommarfirandet igår litegranna:)

Nu äre nästintill knökfullt på campingen och jag sitter hemma:( Har varit på en vigsel som va helt fantastikt vacker. En plats som verkligen blev deras egen nere vid vattnet.

Suck… Grattis till er båda… Fin båt hade dom också dagen till ära, moootorbåt :))) Träffade världens sötaste Madde där också vilket gjorde dagen än trevligare:)

Nej, nu ska kattfaan ha lite gos och ett ton mat. Katthår ska tas upp och gröt på bordet, sen bäre väg ut te havet igen för nästa vigsel:)

Grillen väntar och så även sällskapet ute på campingen så jag hoppas brudparet inte tvekar ;)))) Glad midsommar allihopa!!!!!

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.