Wheels till helgen

Och som vanligt börjar den veckan alltid med Johnnys våfflor, fika, mingel ute hos oss i Big Family och Blåvägen träffen. Kronoparken ikväll mellan 18-21 och nerräkningen har börjat:) Mera info för Wheels

Ny vecka och nu ska det väl va den sista innan semestern:) Midsommaren är över och den blev bra men inte som vi ville. En olycka där denna va anledningen

gjorde att vår andra halva och kväll såg ut så här ungefär

men det gjorde inget för allt gick bra med vår lille Edde som hade hantverkat och det va viktigast. Vi tog igen allt med ränta på midsommardagen då vi fick åka hem från NUS. Ska återkomma till NUS och allt som hände där senare, för nu väntar ju jobbet:))

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.