Vem f..n behöver smör

Klart vi behöver fett. Men mycket av det vi stoppar i oss är i onödan. Nu när det ev kommer bli smörbrist i lanne enl VK.se så får ni testa annat:) Jag är en big lover av smör, men sedan i feb har jag bara ätit det på macka en enda gång. Numera njuter jag av tips från min suveräna dietist Annika på Medicinmotagningen på NUS som lärt mig alternativ:) Minus 23kg fortfarande, stått still 4 veckor:/ Men kämpar vidare.

Groddar från Willys går lika bra, smakar nästan bättre och ger färre bilringar:) Kaviarn inte det bästa att ha på, men jäääkligt gött;) Å vem har sagt att man är perfekt;)

Men som jag nämnde har det blivit ett fusk. He va me Håkan så klart, han får mig hela tidn i dumheter;) Vi hälsade på hos a Magda å Lage där det dukades fram. Kakfatet motstod jag, men en macka med gött smör blev en engångsföreteelse. Och jag lovar att groddar va faktiskt nästan godare ändå:) Kakfatet ska jag nog testa också, men he blir om typ sådaär 20 kg minus till:))

//Big Papa

En kommentar

  1. Minna Grenholm

    Härligt jobbat… Det är verkligen inte hälsosamt att SMÖRA för mycket! :p tummen upp för kaviar … Det är dubbelt så gott än KEX … Risken är ju att man blir vad man äter! För SÖT! Eller typ en ballerina… Tjingeling i fiin Hösten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.