Sista arbetsdagen

Denna vecka iaf. Haft en rolig men mycket händelserik vecka på jobbet. Haft hur mycket arbete som helst. Lapparna har tagit hela skrivbordets yta med "att göra".

Utanför lunchrummet råder lugnet efter och före stormen. He finns hur mycket som helst att göra för grabbarna och Cilla vilket dom också gör bra. Idag hoppas jag på en lugnare dag än igår, men då jag vet hur mycket lappar som är orörda på mitt bord, så är chansen till det inte stor.  🙂

Ikväll hörde jag att det va öldrickning? Hos mig dessutom? Roligt när andra arr fest hemma hos en..skratt… Jaja, man får väl offra sig lite ibland då. Men bara lite för imorgon hoppas jag på många mil bakom ratten. Bakom styret vågar man väl inte. Med min tur börjare väl snöa..skratt.. Ute just nu visar termometern en grad MINUS :((( Nej, nu äre dags att tvaga sig och rolla armhålan innan socialsnöret anländer utanför. Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.