Snart är det slut

Ja denna vecka lider mot sitt slut nu. Händelserikt faktiskt. Största wowt äe väl att garaget tagit fart, Haft suverän hjälp av Magnus från början och sedan av Leo och Pontus.

Då man numera är klenare än vanligt så äre tur att ha Leo vid sin sida. Han kan ta i då det behövs, och det behövdes verkligen under byggnationerna:)

Pontus, gummans nästäldste slet som f..n med att få alla skivor att sitta fast. Vågade inte fråga hur många skruvar han drog in i väggen, men många blev det då kartongen gapade nästan tom efteråt. Pontus har hunnit med mycket på den korta tid han bott här uppe. I helgen ska han ut på nya äventyr och platser;) Nu tror jag garaget får vila några dagar iaf då massa annat står på att göra listan närmaste tid´n. Nu lite nattmat, kalla köttbullar med pickles på som tyvärr Hasse lärde mig äta:( Har blitt några kg av dom, men tack och lov ingen viktökning. Vi hade styrelsemöte på Umeå Folketshus ikväll också, åsså samarbetsmöte med ett av Umeås största bolag (ang klubben:) tidigare idag, så nu känner jag mig förtjänt av lite gott åsså sömn..;)) 

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.