Kurs i telefonanvändning

Äre så dött i Robertsfors..skratt.. Alltså förlåt mig. Kunde inte låta bli att reagera och he på mig breda flinet då jag såg en inbjudan till en föreläsningskväll om hur din smartphone fungerar. Arr Studiefrämjandet. Okej, jag är absolut inte den kunnigaste i dagens telefoners teknologiska möjligheter, men en föreläsning? VK kanske följer upp detta arr och vi får läsa under Nöje på Torsdagsmorgon hur många som kom. Detta händer alltså i Robertsfors nästa vecka.

Okej, jag är nog gammalmodig kanske och ber om ursäkt för mitt flin. Nej, kanske en kurs i hur man använder och fördelarna med en diskmaskin vore på plats för min del, iaf om gumman får bestämma;)

//Big Papa

Ps. Glöm inte Veteranmarknad på Nolia idag och marknad i Lycksele. Tyvärr blev jag neröstad så jag "måste" till L-sele:(((((

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.